top of page

OM OSS

Om företaget

Trädgårdsföretaget KMB Trädgård drivs av Karin Birath, diplomerad trädgårdsmästare med tolv års erfarenhet av trädgårdsskötsel och trädgårdsanläggning. Kunder är bland bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner och uppdragen varierar från bostadsgårdar, villaträdgårdar, parker till andra gröna rum och utemiljöer.

 

Företaget har sina uppdrag främst i Stor-Stockholm, men spännande trädgårdsprojekt även utanför detta område är alltid intressanta, varmt välkommen att höra av dig för att prata om dina behov.

GrontKort_small.jpg

Hållbarhet och entusiasm

Verksamheten drivs med ett hållbart synsätt, vilket bl a innebär att miljövänliga metoder och produkter som är skonsamma mot naturen används när du får hjälp med trädgårdsskötsel och trädgårdsanläggning. Grundtanken är att utgå från naturens egna ekologiska system och ett kretsloppsstänkande. T ex undviker vi att använda kemikalier och bekämpningsmedel, utan är rädda om miljön för våra nyttodjur som är de naturliga fienderna till skadegörare i våra trädgårdar och gröna rum. Vi väljer härdiga, friska och livskraftiga växter till dina trädgårdsprojekt. I vår rådgivning utgår vi från ett ekologiskt synsätt för att bibehålla eller skapa biologisk mångfald och hållbarhet.

Trädgårdens betydelse för människans hälsa och välbefinnande kan inte nog understrykas: Rätt växtval och val av träd i trädgården ger skydd mot väder och vind, trafikbuller upplevs som mindre störande när man har träd som skyddar och växternas förmåga att rena luften genom att fånga upp stoft och partiklar ska inte underskattas. Dessutom hjälper grönska och träd till att minska upplevelser av stress och oro.

Kompetens och kvalitet

Engagemang, kompetens och kvalitet i utförandet är KMB Trädgårds ledord! Vill du ha personlig service och kontinuitet från trädgårdsmästare som förstår växternas behov är KMB Trädgård din självklara samarbetspartner.

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER

bottom of page