top of page

TRÄDGÅRDSANLÄGGNING

Från planering till plantering

Oavsett om du vill ha en mer lättskött trädgård, har en tomt du inte riktigt vet vad du ska göra med eller storslagna idéer om hur den ska utformas - KMB Trädgård hjälper dig igenom hela projektet.

 

Genom god planering och rätt växtval hjälper KMB Trädgård dig att utnyttja din trädgårds förutsättningar och utveckla den till en oas för glädje och vila, precis som det är meningen.

Vi erbjuder följande tjänster

Planering/rådgivning

Under 1-2 timmar går vi igenom dina önskemål och synpunkter på plats i din trädgård. Du kanske vill ha hjälp med att få förslag på en mer lättskött trädgård, har behov av en idéskiss eller vill ha hjälp med att anlägga efter en redan befintlig trädgårdsritning?

Plantering

Vi hjälper dig att färdigställa växtbäddar med jord utifrån respektive växts behov, plantering av växterna och etableringsbevattning. Vid behov görs montering av växtstöd, stolpar och uppbindning mm.

 

KMB Trädgård hjälper dig genom hela trädgårdsprojektet, från planering och växtval till beställning och inköp av växter som buskar, träd och perenner, från leverans till plantering i din trädgård. Företaget samarbetar med flera duktiga odlare och plantskolor i närområdet, för att säkra att Du ska få rätt växter till just Ditt projekt.

Styling av trädgården

Vi hjälper Dig med styling av trädgården eller delar av den inför försäljning, högtider eller events.

Växtarrangemang i urnor och krukor

Säsongsanpassade arrangemang som fungerar i din trädgård året om. Kontakt KMB Trädgård för hjälp med växtval och plantering.

Övriga markarbeten

Vid behov av stenläggning, grävjobb, dränering, snickerier, trädfällning och stubbfräsning finns duktiga samarbetspartners som KMB Trädgård gärna förmedlar kontakten till.

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER

bottom of page